Relax, your website is up and running!
Quote
"Pride is a personal commitment. It is an attitude which separates excellence from mediocrity." - Unknown
Advertentie

Livesupport
Ticketsysteem
Persberichten
07-01-12
Leesfrequentie gemiddeld
Beurzen kiezen voor PAGEPERSON als beurspromotie
05-12-11
Leesfrequentie zeer hoog
Verhuizing naar WTC Almere Area per 01-01-2012
23-01-11
Leesfrequentie zeer hoog
Elkaar (wederzijds) inspireren via Twitter
19-12-10
Leesfrequentie zeer hoog
miljoenenhuizen.nl is na 4 jaar een gewild domein
31-05-10
Leesfrequentie zeer hoog
Na ruim 11 jaar gaan we over in een holding
Internet nieuws
27-04-11
Leesfrequentie zeer hoog
Nieuwe verhuisprocedure .nl domeinen
05-06-10
Leesfrequentie zeer hoog
Enternext sponsort Leonie en Gerben op Alpe d'HuZes
17-03-10
Leesfrequentie zeer hoog
Wijziging prodecures voor .nl domeinen
12-01-10
Leesfrequentie zeer hoog
SIDN wijzigt WhoIS informatie .nl domeinen
29-10-09
Leesfrequentie zeer hoog
IP-adressen binnen 700 dagen opgedroogd
Laatste wijziging: donderdag, 23 december 2010
Contactgegevens
ENTERPRIDE Holding BV
Korenbeursstraat 6
1335 XM Almere
 
Flevoland, The Netherlands
 
Telefoon: (088) 123 11 00
Telefax: (088) 123 11 22
 

SIDN en Fraudemeldpunt waarschuwen voor Network Mediagroup

Datum:  22-03-2009 Auteur:  Edwin Korver Leesfrequentie zeer hoog
De SIDN en het Steunpunt Acquisitiefraude hebben een waarschuwing uitgegeven voor mogelijk frauduleuze praktijken van de firma Network Mediagroup. Diverse houders van .nl-domeinen zouden verdachte aanmaningen hebben ontvangen.

Volgens de SIDN vraagt de Network Mediagroup aan de aangeschreven domeinhouders om een spoedige betaling van een 'openstaande rekening'. In de via e-mail en per brief verstuurde aanmaning wordt verwezen naar gemaakte kosten voor het registreren van domeinnamen onder extensies als .eu, .info en .com. De domeinhouders zouden deze via de Network Mediagroup alsnog kunnen registreren voor een 'vergoeding' van 229 euro.

Registrars en domeinnaamhouders wordt door de SIDN met klem ontraden om op de aanmaning van de Network Mediagroup in te gaan en contact op te nemen met het Steunpunt Acquisitiefraude. Ook het landelijke meldpunt voor advertentie- en acquisitiefraude maakt melding van de verdachte praktijken van de Network Mediagroup, een organisatie die in België al enige tijd actief zou zijn geweest onder de naam EU Web Domains. De mailing naar de .nl-domeinhouders zou in kleine letters de tekst 'This is a sollicitation on a previously sent offer, there is no obligation to pay!" bevatten.

Het is niet de eerste keer dat de SIDN en het Steunpunt Acquisitiefraude waarschuwen voor frauduleuze mailings van schimmige ondernemingen. Zo gingen in december de alarmbellen af toen de website Coweto.nl een zogenaamde 'webtoeslag' van 42 euro vroeg aan domeinhouders. Het bedrijf suggereerde in zijn mailing dat deze vergoeding verplicht zou zijn.

« terughomesitemapcontact »

       
     
   
   
   
Home
Sitemap
ENTERCONCEPT
ENTERNEXT
ENTERWARE
PAGEPERSON
Nieuws
Overzicht Internet nieuws
Overzicht persberichten
RSS
Organisatie
Bedrijfsgegevens
English introduction